nuffies

Friday, 24 June 2011

dan pemenang bertuah 1st GA ialah...

drum roll please!!

.




.



.

mari kita tengok sapa yang kena keputusan sakinah boutique 1st give away


juri ialah cik eryssa qiestina yg pemes amos itu..
mari kita tgk keputusan berdasarkan sapa ang ikot syarat penyertaan & undian jari cumilnya..
segala keputusan adalah muktamad ye..



tarik tarikk sapa kena..



alamak kucen kesayanganku nak tolong plak..




antara peserta yang join this GA..



dan pemenang bertuah jatuh kepada...


jeng jeng jeng..



.





.







.






.








skrool lagi,












skit lagi,












.

















.








tarraaaaaaaaah!





1st winner : mama elly

2nd winner : ladayana



dan oleh kerana penyertaan sangat menggalakan, pihak sakinah boutique menambah lagi 1 hadiah kepada peserta bertuah ini,




cik purple




tahniah kepada seme pemenang! sila sms saya nama & alamat utk urusan penghantaran hadiah.kepada yang tak berjaya cuba lagi yee :)


12 comments:

nanakimie said...

tahniah buat pemenang!bestnya dapat baju,hehe

Aqien said...

tahniah dari kami :)
buat yang tak berjaya cube lagi & terima kasih sbb sudi join ye..

Cik Purple said...

wah..betul ke saya tuh?? betol ke sayayg terakhir tuh??yahuuuu~~~best sgt!masyeh sis..:)jap g saya sms..:)

cik yaya said...

ladayana ke syadiyahhannah? hehe

mamaelly said...

yeeeeeeeeeeeeeeeeeaaaaaaaaaaaaaaaaaa menang keee...alhamdulillah..macih qienn macihhhh..i lebiu...hihihi jap g akak elly sms ehhh

Cik Azizah said...

tahniah pada pemenang! tak bertuah jijah..huhu

tiefazatie said...

wah..untungnya dorg..tahniah!

aida4eva said...

tahniah kpd semua :D

http://aida4eva.blogspot.com

Faziera193 said...

tahniahh kepada saya yang tak menang! kikiki

kiddin'..

tahniah pada pemenang..
bukan rezeki saya lagii..=)

mamaelly said...

aqien...macih ye..hadiah dah sampai..i loike the dress..leh p party anak member akak elly nnt

Cik Purple Pinkypuff said...

@mamaelly: wah hadiah dah sampai?? bestnyer.. cp blom ader lagik..sobs..sobs..:'(

hihihi~~~

Dewi Aja said...

Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
Jika ya, silahkan kunjungi website kami http://kbagi.com/ atau www.facebook.com/kumpulbagi/ untuk info selengkapnya.

Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)